AKTUELNO

Nije ga još uvek prebolela.

Kristina Kockar već nedeljama živi u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti "Zadrugu" sa svojim suprugom Slobom Radanović i njegovom devojkom Lunom Đogani. Ona je svoju životnu priču podelila sa ukućanima, a često je volela da se poveri novinaru Milanu Miloševiću.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je razočarana ponašanjem svog supruga, a za blogerku ima reči hvale, da je vrlo civilizovana i tolerantna devojka. Oboje su imali priliku da prokomentarišu svoj odnos.

Imao je bolje principe, moralna načela kad sam ga ja upoznala. Ja sam bila sa nekim potpuno drugačijim čovekom, koji je imao moralna načela, principe, etiku, nije se ponašao ovako, nije imao ovakav rečnik. Ja ne želim da ljudi misle da sam ja bila sa ovakvim čovekom 5 godina. Ja sam se jako razočarala u njega, i ne želim da komentarišem njegoovo ponašanje.

Foto: Printscreen Youtube

Imam pravo da se bacakam i da vrištim od bola koji su mi oboje naneli, pogotovo Slobodan. Slobodan i ja nismo imali fiktivan brak i nismo bili venčani samo na papiru, ako nismo imali seksualne odnose to ne znači da smo bili kao brat i sestra. Ovo je za mene veliki šok i ostaće bolna tema - bila je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam čovek koji kad voli, voli bezuslovno. Ja volim u najvećoj sreći i nesreći, i kada su ti trenuci kad mene neko iznervozira i mrzi u tom trenutku, i kad je najgore, ja i dalje ovlim, požrtbvovan sam, posvećen, ali sve to ima granicu tolerancije, do koje sve to može da se izdrži i prođe. Ja mislm da sam bio izvrstan u vezi, nemam nikakvu grižu savesti - završio je Sloba.

Pročitajte još: NE VIČI NA MENE, SELJAKU JEDAN! Žiža NAPALA Mikija, on potpuno IZGUBIO STRPLJENJE! (VIDEO)

A kakve su još reči pale između ovog bračnog para možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'